Wat leuk dat je dit leest! Welkom op onze gezinsblog!

Wanneer je beseft dat andere social media niet meer voldoende mogelijkheden bieden om alles te delen wat je wilt, kun je op zoek gaan naar andere wegen. Ik schrijf graag, dus de gedachte aan een blog was er al een tijdje. Nu we vakantie hebben rooster ik vandaag tijd in om daar dan nu daadwerkelijk aan te beginnen. Ik ben niet zo handig met computers, dus de site zal vast nog regelmatig aangepast worden de komende tijd. Suggesties zijn welkom hoor!

We delen graag het lief en leed van ons gezin. Want wat heeft God ons een drietal prachtige kinderen gegeven! Bijna 4 jaar geleden werd ik voor het eerst moeder: Abel werd geboren, en al snel was het alsof het nooit anders was geweest. Wat is het fijn om moeder te zijn! Bijna 2 jaar later kwam broertje Jorik daar bij, en afgelopen februari mochten we de kleine Sanneke verwelkomen in ons gezin. Wat was ze klein! Geboren na een zwangerschap van 33 weken woog ze 1760 gram. Inmiddels is ze bijna 4 maanden, en een gezonde vrolijke meid.

Als wij op straat lopen met onze gezellige bengels zien we wel eens verwonderde blikken; horen die allemaal bij hetzelfde gezin? Ja! Valt best mee toch, het zijn er maar 3. En dan die 2 honden er bij, is dat wel handig? Nee! maar het is wel heel gezellig! Joep en Fledder heten ze, onze lieve schapendoezen. Ze vullen ons gezin op geheel eigen wijze aan. Ze zijn dol op de kinderen, en de kinderen op hen. Fledder zit met zijn 10 maanden midden in de pubertijd en test daarmee dagelijks ons geduld. Maar het is een lieverd hoor! Je zult hier binnenkort vast nog meer over ze kunnen lezen. 

Manlief en papa Henry werkt 5 dagen in de week op kantoor, terwijl ik thuis ben bij de kinderen. Er wordt mij wel eens gevraagd of ik mij dan niet verveel, zo zonder betaalde baan buiten de deur. Maak je geen zorgen: mijn dagen vliegen om. Ik ben heel bewust thuismama, en we zijn heel blij dat dit zo kan. Zo hoeven onze kleintjes niet naar de opvang, maar kunnen wij ze volledig zelf thuis verzorgen (natuurlijk met respect voor andermans keuzes!). 

Mensen die ons beter kennen, weten dat het regelmatig een chaos is in ons huishouden. Ik ben ook niet zo'n poetsmiep. Maar wat hebben we het gezellig! Abel gaat momenteel 2 keer per week naar de basisschool om te wennen, en binnenkort gaat hij de hele week naar school. Misschien heb ik dan meer tijd om de boel in huis op orde te krijgen (dat dacht ik ook toen hij naar de peuterspeelzaal ging). Of misschien kan ik dan tenminste de berg was opvouwen die standaard op zolder ligt te wachten. Kunnen we onze kleren weer gewoon uit de kast pakken 's ochtends. 

Hoe dan ook, we hopen dat je onze verhalen graag zult lezen! Stuur gerust eens een berichtje, dat vinden we leuk!

ps: neem ook eens een kijkje in het foto album, ik zal daar regelmatig nieuwe fotos uploaden.